Shërbimet e Google bien nga sistemi

152

Tani për tani, të gjitha shërbimet e kompanisë gjigante ‘Google’ kanë rënë nga sistemi. Këtu përfshihen Youtube, Google Analytics dhe Adsense.

MÖBEL THEMA

Krahas kësaj, probleme ka edhe shërbimi i dërgimit të imellave ‘Gmail’, transmeton lajmi.net.

Meqë Snapchat, Youtube, Discort përdorin platformën ‘Google Cloud’, edhe ato janë prekur nga ky defekt.

Ende nuk është bërë e ditur se kur do të rikthehen në funksionim shërbimet e lartcekura. /Lajmi.net/

Comments