Shkenda kur nuk ka çka bën e bënë këtë gjë!

70

anë disa kohë e disa periudha kur krijohet hapësirë monotone pavarësisht ngarkesës së jetës dhe obligimeve të shumta që njeriu ka sot, shkruan Kosovarja.

Disa procese të jetës nuk të pyesin a je i famshëm apo a ke para, ato vijnë dhe nuk mundet t’i ndalon askush. Mërzinë, monotonin apo edhe të kundërtën lumturinë dhe dashurinë askush nuk mund t’i ndalon sepse ato vijnë nga brendia e shpirtit. Është fakt se ato i stimulon apo nxit një diçka apo dikush e kjo qëndron gjithmonë sa të fortë jemi në përballimin e tyre.

MÖBEL THEMA

Edhe Shkenda pavarësisht se sa e angazhuar është ka momente kur nuk ka çka bën e i duhet me marrë telefonin e me u argëtuar me aplikacionin e ‘Snap chatit’ ajo këtë gjë e ka thënë edhe si për shaka. Por gjithsesi ka ndarë moment të lezetshëm më ndjekësit e saj. /Kosovarja/

Comments