Shkup, policia dënon mbi 100 shoferë

118

Në kuadër të kontrolleve policore, mbrëmë policia në rrethinën e Shkupit ka sanksionuar 45 shoferë dhe 12 motoçiklistë, ndërsa dy personave iu është marrë motoçikletat për procedurë të mëtejshme.

MÖBEL THEMA

Siç deklarojnë nga Ministrisë së Brendshme, dje prej orës 6:00 deri në orën 24:00 në aksionin kontrollues janë zbuluar shoferë të cilët kanë vozitur me shpejtësi të madhe të veturave në rrethinën e Shkupit, ndërsa janë sanksionuar 45 shoferë që tejkaluan shpejtësinë, si dhe u zbuluan 25 kundërvajtje të tjera për të cilat lëshuar 14 urdhër pagesa të detyrueshme dhe 11 pagesa për kundërvajtje.

“Njësia për siguri në komunikacion më 6 dhe 7 shtator 2019 prej orës 18:30 deri në orën 01.30 ka ndërmarrë aksion kontrollues për zbulimin e shkelje të rregullave në komunikacion nga motoçiklistët në rrethinën e Shkupit. Gjatë këtyre kontrolleve janë sanksionuar 12 motoçiklistë. Janë marrë dy motoçikleta për procedurë të mëtejshme për shkak të parregullsive teknike”, thonë nga MPB.

Comments