Shpati dhe Selvija bëjnë kurorëzim fetar (FOTO)

89

Shpat Kasapi dhe Selvije Jao kanë bërë kurorëzim fetar.

Lajmin e ka zbuluar vet bashkëshortja e këngëtarit përmes opsionit pyetje/përgjigje në Instagram kur dikush e pyeti për dasmë.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Ajo thotë se janë të kurorëzuar dhe se nuk kanë plane për dasmë për shkak të pandemisë.

Gjithsesi në disa intervista, Shpati ka thënë se e do një dasmë shumë të madhe.

Comments