Shqiptarët s’kanë as pushtet ,as opozitë.Të ikin të gjithë

175

Urim Salihu

MÖBEL THEMA

Për momentin në këtë dëshpërim shqiptar ,kam dy dëshira .E para që BDI të largohet nga qeveria dhe e dyta që asnjë parti shqiptare mos vijë më në pushtet për një kohë të caktuar deri në ikjen e gjithë aktorëve politikë aktualë të ndarë në klane e fraksione .Tridhjetë vjet këta politikanë kanë marrë peng fatin tonë.Derisa BDI dhe PDSH përplaseshin mbase edhe artificialisht në disa momente,lindi VMRO e frikshme e Gruevskit me “La familian “e tij që eksperimentoi me ne duke shkelur dhunshëm shqiptarët që nuk mbroheshin nga partitë shqiptare që votonin.Më pas po përveç BDI – së edhe ASH përgjegjëse , prodhoi një qeveri Zaeviane që po luan me fatet tona dhe duhet të paguajnë çmim për këtë sepse as në kohën e Rankoviçit mizor dhe sistemit të kohës,nuk po shpërngulen kaq shumë shqiptarët.

Ne sot nuk kemi më as pushtet e as opozitë që lufton sistemin maqedonas,prandaj është mirë që ne t’a heshtim këhë mashtrim të tyre.

Comments