SQAROHET GJYLJA E KORUPCIONIT!

248

Psikologe Gjyler Hasani Samiu

MÖBEL THEMA

Pas publikimit ne media per projektet e siguruara per çiftin Çeliku, nga sektor qe e menaxhojne “zoterinjte e unazave” te Alternatives, sot ka dale per sqarim Gjylja e Çelikut e cila eshte shfajesuar nga keto shpifje siç tha ajo se vijne nga militantet e Beses, dhe integristeve qe e xhelozojne shume per punen e saj madheshtore dhe “kontributin e pa çmuar” qe ajo ka dhene per te miren e shqiptareve. Zonja Gjyle je gabim e informuar une jam militante e popullit jo e partive qe ndajne projekte, bera shume per popullin por s’fola kurre. Po vetem pak te kthehemi prap te ato projekte qe publikoi media qe favorizuan çiftin Çeliku, ku jo rastesisht nga Afrimallaret e unazave nga pushteti t’i japin projekte per opoziten sic eshte Aleanca me liderin e saj te shpifur Stelen, qe ishte faktori kryesore per mos bashkimin e opozites, ku fatkeqesisht i reshtohen dhe ca njerez shume te mire qe do te krijohet javes qe vjen mes ASH-AAA. Keta jane arsyetime me banale ku s’ka ku te vejne më, keto justifikime pa mbulese nuk i besojne me as femijet e kopshtit e jo më njerezit e rritur. Prandaj, duket sheshit lidhshmeria e kusarise mes dy klaneve kur vete kjo” veprimtare e madhe” e kombit tha se, ” duhet ta mbeshtesim opoziten e pastert shqiptare Alternativa dhe Aleanca per shqiptaret”! Potencoje dhe njeherë s’jam militante partiake kam shoqeri, miqesi familjare i respektoje me respektojne, i dua e me duan, le te votojne ate qe mendojne se eshte me i miri per interesa madhore kombetare dhe jo personale!

Comments