“Striiing” quhet projekti më i ri i Don ProbleMC

224

Swiss Financial and Travel

Gjithnjë e më tepër artistët tetovarë janë duke lënë gjurmë në skenën e muzikës Hip-Hop, këtë e dëshmon edhe projekti më i ri i reperit tetovarë “Don ProbleMC” transmeton Faktiditor.ch

MÖBEL THEMA

Reperi nga Tetova Driton Iljazi i njohur si “Don ProbleMC” sapo ka lansuar edhe projektin e tij më të ri.
Doni njihet si njëri nga reperët më të mirë edhe pse shumica ende nuk e kanë vlersuar këtë super talent deri më tani.
Duket se koha e tij po vjen shumë shpejt dhe se as respekti për të nuk po mungon , çdo ditë e më shumë po vlersohet talenti i tij në muzikë dhe përkrahja sa vjen e shtohet si nga adhuruesit e muzikes Hip-Hop, ashtu edhe nga artistët tjerë.

Bashkangjitur e gjeni edhe linkun e kënges më të re.

Comments