Të dënojmë njezëri dhunën seksuale që i bëhet një vajze nga vetë prindi i saj

151

Anita Hoxha

MÖBEL THEMA

Na stresuat jetën me këtë politikë që mos u kujtoftë më Rama ik , e Luli ik .. Por në fakt duhet të dalim të gjithë e të dënojmë njezëri dhunën seksuale që i bëhet një vajze nga vetë prindi i saj ,Cfar po ndodh më familjen shqiptare a mos ndoshta të vetmet halle që kemi është vetëm politika , dhe ngjarjet e tjera le të kalojnë se po bëhen të modës, E dënoj veprimin e atij babai , të asaj nëne dënoj cdo formë dhune kafshërore që bëhet ndaj femijëve e ndaj grave. O gra mjaft vrapuam mbas karriges së politikaneve por të jemi të gjitha të bashkuara të mbrojme fëmijet tanë , nga cdokush qoftë të mbrojmë ato qënie të pafajshme që po i rrisim me kaq shumë sakrifica me kaq shume halle, Çfarë po ndoodh më familjet tona ? Të rrish me frikën se fëmijës tënd jo vetem mund ti ndodh cdo gjë nëpër rrugë por mund ti ndodhë dhe brënda mureve të shtëpisë nga veta familjaret. Më thoni o miq a ka më vlerë fjala ” Sa krenar me qenë shqiptare” Turp i madh . O zot na ndriço nga kjo errrësire ku kërkojnë ta zhysin familjen tonë.

Comments