TË GJITHË KUNDËR HAJNISË DHE PABARAZISË !

177

Gjithmonë kam folur , shkruar dhe kritikuar fenomenet negative në shoqërinë shqiptare kudo ku ndodhet e kjo gjë kurrë nuk ju ka pëlqyer të ashtuquajtureve shokë dhe kam mbetë i papranushëm për çdo taborr politik aq me mirë për mua se jam vetëvetja dhe nuk i nënshtrohem askujt .
Kur unë kam kërkuar hetimin e fondeve të qeverisë në ekzil , fondin e ahenit , vendelindja thërret abuzimet e pasluftes shumica kanë heshte disa pritje ndonjē ashti e disa nga tuta (frika).
Shikone hajnine qe e kanë instaluar krejt partite në Kosovë , LDK AKR PAN dhe VV me disa afera në nivel lokal .
Po dëmin e madh e kanë berë matrapazet e taborrit pacifist sot në qeveri , dhe profiterat e krahut të luftes me klikat e tyre të cilet veç ajrin ka mbetë pa na e marrë .
Shikoni posten telekomin , Kekin aeroportin tv publik (ka dhe te mire ne keto institucione) , shikoni bordello ndermarrjet se si jane ndare si plaqke lufte per familjet e tyre klanet kurvat e tyre per te cilat keta edhe vaginen ja kane depiluar me para tona , veç depilimi i vagines se femrave lavireve te disa politikaneve tone kushton rreth 200euro me shumë se nje pension i një veterani mirefilltë të UÇK.se te ciles ja kane degradu dhe emrin profierat e te gjitha ngjyrave .
Dikush paga marramendese per krejt familje klike e populli mjerim duke luftuar me mbijetese , e siç e shoh nga indiferentizmi dhe populli veç po shikon seri sic thote populli .
Prokuroria duhet të hetoj , arrestoj dhe gjykatat nese ç’kapen duhet ta bejnë detyren e tyre se ky popull i lau duart .
Pse breza te tere u flijuan , pse u derdh gjaki me shekuj për hajni vjedhje lagje veçanta politikanesh ku jetojne si mafia Kolumbiane e siciliane e populli në mjerim migjenian .
Të ishim ne popull në terezi do ngriteshim protesta i madh e i vogēl kunder këtyre poshtërsive të të gjitha partive qeverive deritanishme .
Nese ne flejmë gjumë , këta do na dërgojnē në humnere kane bo miliona ne kurriz popullit femijet ne shkolla private brenda e jashte , kane krijuar pasuri per breza te terë nese nuk ua konfiskon shteti ligjor dhe i së drejtës .
Kudo nē troje tona kjo katrahurë , korrupsion vrasje e shpreses e zymtësi !!!!
Sa të flejmë ne mirē na bojnë !

MÖBEL THEMA

Erald Selca

Comments