Të verbër dhe të paralizuar në mes të Shkupit, familja nga Gazi Baba bëhet me shtëpi të re (Video)

55

Lumi - Fahrschule

Të verbër dhe të paralizuar në mes të Shkupit, familja nga Gazi Baba bëhet me shtëpi të re (Video)

MÖBEL THEMA

Jetimet e paralizuar dhe te verber jetonin mes mjerimit në Maqedoni! Shqiptaret i bejne me banese te re!

https://m.facebook.com/ShqiptaretPerShqiptaret/videos/2308432549206875/

Comments