Lajme, Speciale — January 12, 2018 at 10:09 pm

Të zbardhet vrasja e kapitenit të TMK-së, Enver Haradinaj

by


Nga Erald SELCA

Të zbardhet çdo vrasje enigmatike tash e 20 vite e mos të krijohen huti përçamje e nderskamca. Kërkojmë zbardhjen e vrasjeve të qindra ushtareve të UÇK TMK së dhe personaliteteve të ndryshme nga një task force e veçantë e prokurorisë së Kosoves .

Kërkojmë që të zbulohet dhe rasti vëllaut tonë Enver Haradinajt epror i shkëlqyer i TMK -së e luftetar me nam. Përderi sa ne krahu i luftës nuk kemi akuzu askend , një krah tjetër me viktimizim ka fituar disa palë zgjedhje dhe sot po luan me ndjenja njerzish me telallet mediatik pranë veti.

Shteti të marrë masa ndaj telalleve përçareseve zhurmagjinjëve etj etj Na duhet mi kry punët tona vet .

Comments

comments