Tetovë, 4 persona sulmojnë burrë e grua

429

Pjesëtarë të policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë, mbrëmë (16-tetor) rreth orës 23 e 15 minuta, kanë privuar nga liria personat  R.B. (35), K.A. (27), A.B. (21) dhe një 17-vjeçar të gjithë nga Tetova, në cilët paraprakisht në një objekt hotelerik në rrugën ,,Boris Kidriç,, në Tetovë, kanë sulmuar fizikisht 43-vjeçaren Sh.N. dhe burin e saj 38-vjeçarin A.A. nga Bogovina e Tetovës.

MÖBEL THEMA

Katër pjesëmarrësit në këtë sulm fizik, janë mbajtur në Stacionin policorë Tetovë dhe pas zbardhjes së plotë të rastit, kundër tyre do të pasoj edhe parashtresë adekuate.

Comments