Tetovë: Lirohen trotoaret nga shitësit ambulant tek tregu (VIDEO)

138

Në kuadër të aksionit “Qyteti yt, hapësira yte”, Komuna e Tetovës vazhdon pastrimin dhe lirimin e trotoareve në hapësirat e tregut të gjelbërt.

Lirimi i hapësirave publike do të vazhdojë dhe të njëjtat do ju kthehen qytetarëve.

Do të merren në konsideratë të gjithë shitësit të cilëve do ju garantohet hapësirë brenda tregut të gjelbërt.

MÖBEL THEMA

Tregut të gjelbërt i nevojitet një transformim dhe ky transformim duhet të filloj me lirimin e hapësirave publike, të cilat janë pasqyrë e përbashkët e jona.

Vazhdon aksioni: Qyteti yt, hapësira yte!

Në kuadër të aksionit "Qyteti yt, hapësiira yte" vazhdon pastrimi dhe lirimi i trotoareve në hapësirat e tregut të gjelbër.

Gepostet von Teuta Arifi am Montag, 11. Februar 2019

Comments