Tetovë, reshjet e shiut ndotin ujin për pije

115

Për shkak të reshjeve të shiut të ditëve të fundit, uji në rezervuarët në Tetovë është ndotur dhe i njëjti nuk mund të përdoret për pije, kështu rekomandojnë nga Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Nga ISHP drejtoria e Tetovës, thonë se uji i ka gjitha vlerat normale, por ka ngjyrë ndotjeje, gjë kjo që bën uji të mos jetë i pastër për pije deri në rezultatet e ardhshme. Në të kundërtën rekomandojnë që uji fillimisht të vlohet të paktën dhjetë minuta, pastaj të mund të përdoret për pije apo gatim.

Comments