Tetovë:Arrestohet për prodhim të paautorizuar dhe lëshim në treg të drogave narkotike

72

Mbrëmë rreth orës 20 e 10 minuta, në rrugën e ,,Lubotenit” në Tetovë, pjestarët e policisë të e SPB-Tetovë kanë privuar nga liria 22-vjeçarin J.J. nga Tetova, për arsye se egzistojnë bazat e dyshimit se ka kryer vepër penale ,,Prodhim i paautorizuar dhe lëshim në treg të drogave narkotike subtancave psikotrope dhe pararendës” gjatë kontrollit të kryer tek ai është gjetë Marihuanë. I njëjti është mbajt në Stacionin Policor Tetovë për sqarim dhe dokumentim të plotë të rastit, pas së cilës do të përgatitet parashtresë adekuate sipas nenit 215 të KP së RMV-së.Ts

Comments