Thaçi: Edhe më të mirët humbin ndonjëherë!

85

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka shkruar një status pas përfundimit të lojës Angli – Kosovë.

MÖBEL THEMA

Ai ka thënë se djemtë tanë kanë luajtur shumë, derisa edhe më të mirët humbin ndonjëherë.

“Edhe më të mirët humbin ndonjëherë. Djemtë tanë luajtën shumë mirë dhe asnjëherë nuk u dorëzuan. Në humbje dhe fitore, përherë jemi në përkrahje tyre”, ka shkruar Thaçi në Facebook.

Comments