Thaçi: Kurti i rrezikoi qytetarët, i detyroi të dalin në mëngjes e të bëjnë tollovi

193

Presidenti Hashim Thaçi thotë se duke caktuar kohën e lëvizjes, Kryeministri Albin Kurti ka krijuar panik te qytetarët, të cilët sipas Thacit, në mëngjes kanë krijuar tollovi për t’u furnizuar nëpër pika të shitblerjes.

Thaci thotë se Kurti i ka detyruar qytetarët të dalin në mëngjes që të furnizohen dhe kështu, sipas Presidentit Thaçi, ata kanë rrezikuar që të përhapet virusi COVID-19 në mënyrë masive.

“Nisur nga konfuzioni i krijuar, sot qytetarët janë detyryar që të dalin në mëngjes e të furnizohen, duke shkaktuar tollovi. Ajo tollovi janë rrethana të reja , sepse i ka frikësua r dhe i ka detyruar qytetarët për të dalë në mënyrë urgjente”, tha Thaci, transmeton Gazeta Express.

MÖBEL THEMA

Tutje ai tregon se i ka shkruar letër kryeministrit Kurtit ku i ka kërkuar shqyrtim të vendimit, sipas të cilit, Qeveria e ndalon qarkullimin e qytetarëve nga ora 10 deri në orën 16 për shkak të gjendjes së krijuar nga COVID-19.

“Përvec kërkesës për masë urgjente, i jam drejtuar me një letër edhe z. Kurti, që të rishqyrtoj vendimin e tij me të cilin ka krijuar panik, paqartësi, konfuzion”, ka thënë Thaci.

Presidenti e ka përmendur se kur ai ka dashur të shpallë gjendje të jashtëzakonshme, Kryeministri e ka kundërshtuar.

“Pak para ditësh, isht vetë kryeministri, që kundërshtoi me koëkfortësi dhe me asnjë argument gjendjen e jashtëzakonshme”.

Comments