Thirrje për Komunitetin Artistik!” TË FESTOJMË 11 VJETORIN E PAVARËSISË ME DHURIM GJAKU”

75

#Thirrje për Komunitetin Artistik!

Ftoj gjith komunitetin artistik, individual apo kolektiv përmes grupeve, ansambleve apo teatrove associacioneve të ndryshem që ti bashkangjiten fushatës humane për dhurim gjaku, me moton ” TË FESTOJMË 11 VJETORIN E PAVARËSISË ME DHURIM GJAKU”.
Duke marr për baz se 2019 është vit jubilarë i 20 vjetorit të çlirimit t’Kosovës dhe 11 vjetori i shtet formimit, ku për këtë arritjen e këtije qëllimi u derdh shumë gjak e sakrificë, andaj vlersojm se do ishte një shënimi dinjëtoz dhe human që kjo festë të shënohet duke dhuruar gjak për të shpëtu jetën tjerve.

MÖBEL THEMA

#ArtistëtpërQytetarin!
#UNËPO
#POTI

Bashkohu me ne!
DATA: 15.02.2019
ORA: 14:00 Trasfuzioni i Gjakut QKUK(afër repartit të gjinekologjisë)

Iniciatori
Shoqata sindikale Akkv “SHOTA”
Kontakto:
044 221 728

Comments