TJETËR TALENT NGA SLLATINA, FFM FTON LAVDRIM LATIFIN PËR U17

1,082

Lavdrim Latifi është ftuar në seleksionin e Maqedonisë deri në moshën 17 vjeçare. Ai do të zhvillojë përgatitjet në Dojran të Maqedonisë nga 14 deri me 21 qershor. Lavdrim Latifi është nga fshati Sllatinë dhe jeton në Kopenhagë të Danimarkës.Faktiditor. Ch

 

MÖBEL THEMA

Comments