Tomorr Morina rrugës për në shtëpi – Kështu duket pas lirimit nga Burgu [Foto]

303

Ish-luftëtari i UÇK-së, Tomor Morina, i cili ishte ndalur nga autoritetet maqedonase sipas një urdhërarresti të lëshuar nga Serbia, u lirua sot nga burgu i Shkupit.

Ai tash është rrugës për në shtëpinë e tij në Gjakovë, ndërsa djali i hallës së tij, ka publikuar një fotografi në rrjetin social Facebook, ku shihet edhe Tomorri.

 

MÖBEL THEMA

Sot, ambasadori i Kosovës në Maqedoninë e Veriut, Gjergj Dedaj, ka dhënë lajmin se është liruar nga paraburgimi ish-luftëtari i UÇK-së, Tomor Morina.

 

Me këtë rast, Dedaj ka falënderuar Maqedoninë e Veriut për qasjen konstruktive dhe korrekte në raport me trajtimin e këtij rasti.

Comments