Trumpi kritikon OBSH: Nuk e ka bërë mirë punën e saj

103

Presidenti amerikan Donald Trump kritikoi punën e Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), duke e akuzuar atë se ishte shumë e butë ndaj Kinës në fillimin e epidemisë dhe se i ka dhënë këshilla jo të mira

MÖBEL THEMA

“OBSH nuk e ka bërë mirë punën e saj. Për disa arsye ajo është financuar nga SHBA-ja, por do e studiojmë mirë pozicionin tonë”, ka shkruar Traump në Twitter.

Trump shtoi se ai e kishte “refuzuar për fat të mirë” këshillën e OBSH-së për ta mbajtur hapur kufirin me Kinën në fillim të epidemisë dhe pyeti pse organizata po bënte “kaq shumë rekomandime të gabuara”.

Comments