U kthye dy javë më parë nga Italia, shënohet rasti i pestë me koronavirus në Vlorë

97

Shënohet rasti i pestë me koronavirus në Vlorë. Bëhet fjalë për një 70 vjeçare. Kjo e fundit  së bashku me bashkëshortin e saj kishin dy javë që ishte kthyer nga Italia.

MÖBEL THEMA

Pak ditë më parë ajo ka rezultuar negative por pasi telefonuan përsëri 127 ajo rezultoi pozitive dhe u dërgua në shërbimin infektiv të QSUT në Tiranë me autoambulancë.

Testi tregoi që burri i saj rezultoi negativ por do të qëndrojë në karantinë. Ndërkohë autoritetet kanë mundur të dezinfektojnë banesën dhe fshatin pasi gruaja rezultoi pozitive.

Comments