U përpoq të fotokopjojë 50 euro në printer, shokohet nga ajo çfarë i del [Video]

5,441

Youtuberi i njohur si “Caepa Cool”, i ndjekur nga 43,000 persona, ka realizuar një eksperiment për të parë se çfarë ndodh nëse përpiqet të fotokopjojë para në printer.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Ai përdori një kartmonedhë prej 50 eurosh, derisa rezultatet i befasuan atë dhe shokët e tij.

Pas përpjekjes së parë për kopjim, fotokopja e vetë kartëmonedhës kishte linja të bardha. Pastaj vendosi të provojë të shtojë një objekt tjetër kopje për të parë se çfarë do të ndodhte.

Në përpjekjen e tretë, ai mbuloi një pjesë të kartëmonedhës me shirit të bardhë dhe më në fund arriti të bashkojë pajisjen dhe të kopjojë kartëmonedhën pa linja, por ishte e qartë që një pjesë e kartëmonedhës ishte e mbuluar.

Ndiqeni videon më poshtë për ta parë fenomenin në fjalë. /Lajmi.net/

Comments