Ues Miçel në Shkup në bisedime për emrin dhe për NATO-n

72

Deutsch-ABC

Ndihmës sekretari amerikan i shtetit për Evropë dhe Euroazi, Ues Miçel sot arrin në Shkup, si destinacioni i dytë në kuadër të turneut të tij nëpër vendet e Ballkanit Perëndimor.

MÖBEL THEMA

Mbështetja e SHBA-ve për aspiratat euro-atlantike të Maqedonisë, negociatat e vendit me Greqinë për mosmarrëveshjen e emrit dhe thirrja për zbatimin e reformave, për të forcuar demokracinë, sundimin e ligjit dhe lirinë e mediave, janë mesazhet që Mitçel do të përcjell në takimet me kreun shtëtëror.
Mitçel do të takohet me kryeministrin Zoran Zaev dhe ministrin e jashtëm Nikolla Dimitrov.

Comments