“Uji për pije në Shkup është i sigurt dhe cilësor”

99

Uji nga sistemi i ujësjellësit në Shkup është i sigurt dhe mikrobiologjikisht në rregull.

MÖBEL THEMA

Nga Ndërmarrja Publike “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”, informojnë se janë analizuar 183 mostra fizike-kimike dhe 183 mostra për analiza mikrobiologjike të ujit për pije nga 39 vende në Shkup.

Kontrolli është realizuar në periudhë mes 28 tetor deri me 1 nëntor, ndërkohë rezultatet i përshtaten Rregullores për siguri dhe cilësi të ujit të pijshëm.

Comments