Ushtria Çlirimtare e Kosovës -shpëtimtarja jonë

179

Kur populli ynë ishte buzë gremine asimilimit spastrimit etnik nga pushtimi qindravjeçar serbosllav ishte Ushtria Çlirimtare e Kosovës ajo që doli në skenë për të ja kthyer dinjitetin e nëpërkëmbur popullit shqiptar nën ish Jugosllavinë kryekriminale .

UÇK -ja e vegjelisë e dal nga gjiri i popullit varfër shtresës më atdhetare u bë mburojë e popullit në vitet 90 -ta dhe veçmas në vitet 1997/99 .

Ne ishim çlirimtar luftuam konform çdo konventë ndërkombëtare, dhe sipas të drejtës zakonore të popullit tonë e krime etnocid gjenocid kreu Serbia e cila vrau preu fëmijë pleq plaka dhunoi dëboi miliona njerëz .

Qyqarët serb në pamundësi të ballafaqimit me UÇK ‘në hakëmirreshin në civil tamam si nazistët fashistët dikur .

MÖBEL THEMA

Ne e mundëm Serbinë me aleatë sëbashku e me pengesat e larove tjera .

Ushtria Çlirimtare e Kosovës është më e pastra në botë , ajo serbe pushtuese vrastare ishte më e ndyera në botë që nga lufta dytë botërore .

Asnjë tentativë nuk mund të na njollos ne !

Erald Selca

Comments