Vaksinën AstraZeneka nuk do ta marrin personat nën 60 vjeç, tha Filipçe

44

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, informon se me vaksinën AstraZeneka do të vaksinohen vetëm persona mbi 60 vjeç. Ky vendim ka ardhur pas konsultimeve dhe pas rishikimit të vlerësimit nga Agjencia e Barnave EMA për vaksinën anti-Covid-19 Astra Zeneka.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

“Pas konsultimeve të sotme, kemi marrë qëndrim që vaksina e Astra Zeneca mos t`u jepet personave më të ri se 60 vjet në vendin tonë”, shtoi Venko Filipçe – Ministër i Shëndetësisë.

Comments