VETON SURROI E URREN UÇK-NË SE JA KA DËBUAR JUGOSLLAVINË KRIMINALE

218

Përfaqësuesi i Kombit Jugosllav hajni i madh uzurpatori i madh Veton Surroi për të cilin nuk folin se nuk ju levërdisë , është një nga ata që ka shkruar ma zi se vete media serbe për UÇK -në bartesit e saj duke tentuar ta denigrojë atë me çdo paraqitje televizive me libra të përkthyera në Beograd e shitur në libraritë serbe .
Zvarraniku i madh Veton Surroi duhet ta dijë se Jugosllavisë ja kemi quar ponglat nga këtu e ju minoritetin jugosllav do ju trajtojme konform te drejtave te njeriut.

Jugosllavi Veton Surroi ka adhurues shume mbetje jugosllave por edhe inatçi qe e shohin se Thaçin e kane armik te perbashket .

Është ky Surroi media e tij antikombetare e financuar nga Serbia te huajt që UÇK e kane quajtur fashiste e kurre asnje fjale per krimet serbe se ka thenë.

MÖBEL THEMA

Vetoni u mesua me serbisht me kulture jugosllave e ky e urren shqiptarizmen , po Jugosllavin e tij e kemi debuar ndonese kane mbete shume mbetje jugosllave ne troje tona ashtu sic kemi mbetje otomane greke .

Vetoni i gjore dhe media e tij ne kore me media tjera shqipefolese urrejne Shqiperine vegjeline vlerat kombëtare .

Vetoni ka deshtuar me u bo politikan se populli ja dha ndeshkimin meritor , jashteqitja jugosllave me sojin e tij tash mundohet me njollos dhe luften qe lirine ua ka mundesu dhe tradhtareve si ky berllog e soji i tij .

Erald Selca

Comments