Veturat më të shëmtuara që janë prodhuar ndonjëherë [Foto]

155

Sigurisht që konsiderimi ndaj asaj se çfarë është e bukur varet nga shija e gjithësecilit.

Megjithatë, ekziston njëfarë konsensusi i përgjithshëm për atë se çfarë mund të quhet e shëmtuar, transmeton lajmi.net.

Njësoj ndodh edhe me veturat, të cilat mund të jenë dizajnuar me kujdes, por pa arritur t’ua mbushin nevojat estetike konsumatorëve.

Sidoqoftë, më poshtë do shihni një përzgjedhje të veturave që kanë dizajn të çuditshëm dhe të shëmtuar. /Lajmi.net/

Comments