Veturë e veçantë për personat me aftësi të veçanta

102

Kjo makinë ofron një mundësi më të lehtë për personat me aftësi të veçanta, kur kanë për të udhëtuar.

Vetura një personshe është perfekte për personat të cilët dëshirojnë të dalin pa ndihmën e ndokujt. Vetura arrin deri në 50 km dhe automatike, që do të thotë është shumë e lehtë për tu përdorur, transmenton lajmi.net.

Comments