Vrasësi i 49 myslimanëve në Zelandë të Re e kishte idhull Millosh Obiliqin (VIDEO)

339

Personi i dyshuar për sulmet e kryera në xhami në Zelandë të Re ku mbetën të vdekur 49 persona si dhe u lënduan shumë të tjerë, e kishte idhull Millosh Obiliqin i cili është figurë kombëtare e Serbisë.

MÖBEL THEMA

28 vjeçari Brenton Tarrant, nuk i kishte kursyer lëvdatat e tij për vrasjet që Obiliq kishte kryer ndaj otomanëve mysliman që në atë kohë konsideroheshin si një superfuqi botërore.

https://m.facebook.com/Zarko.Lausevic.official.fan.page/videos/1091083796223/

Comments