Vuçiq: Dua të mësoj shqip

228

Lumi - Fahrschule

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq thotë se dëshiron të mësoj gjuhën shqipe.

MÖBEL THEMA

“Ndjehem fajtor që nuk di asnjë fjalë në gjuhën shqipe. Do të doja ta dija gjuhën tuaj dhe të jem më i edukuar, shpresoj se do të kem kohë të arrijë një gjë të tillë”, tha Vuçiq në Zona B në Klan Kosova.

Comments