Zbulohet ‘bombashi’ i së enjtes së përgjakshme

172

Moebel THEMA

Policia e Maqedonisë ka zbuluar perosnin që vendosi bombënnë hapërsirat e Parlamentit në mbrëmjen e  27 prillit, njofton agjencia e lajmeve INA.

Bëhet fjalë për 41 vjecarin J.L nga Shkupi, i cili të enjten e përgjakur në ora 19:00 vendosi mjetin eksploziv në një zyre të Parlamentit.

Policia tashëm ka parashtruar padi penale kundër tij,  për mbajtje të armatimit dhe mjeteve tjera eksplozive si dhe për një rrezikim të përgjithshëm. (INA)

Comments