Zejdi: Nëse Blerim Reka shkon në rrethin e dytë unë jap dorëheqje nga çdo gjë

302

Sekretari i përgjithshëm i Alternativës, Skender Rexhep Zejdi, sonte në CliclPlus në Tv21 tha se kandidati i pavarur Blerim Reka nuk shkon në rrethin e dytë, dhe nëse ai shkon do të jap dorëheqje nga të gjitha strukturat politike.

MÖBEL THEMA

Zjedi gjithashtu tha se Blerim Reka 10 vite nuk ka folur kurrë për dëmet e shqiptarëve.

“Blerim Reka 10 vite nuk e ka hapur gojën për shqiptarët, as për Monstrën, as për Harun Aliun dhe për asnjë rast tjetër kur janë diskriminuar shqiptarët” u shreh Zejdi.

Comments