Zgjedhjet, nesër mbahet takimi i liderëve

178

Një ditë para takimit të Zaevit, Ahmetit e Mickovskit, LSDM-ja do të vendos për emrin e kryeministrit teknik dhe ministrave të rinj. Alsat mëson se kryeministër teknik do të jetë ministri aktual i punëve të brendshme Oliver Spasovski. Takimi i liderëve për të vendosur për Qeverinë teknike, nesër do të mbahet në kompleksin Ilindenska.

Comments