​Kryesia e Kuvendit sot vendos datën e seancës për votimin e Qeverisë Hoti

717

Pas dorëzimit të kërkesës së LDK-së për mbajtjen e seancës në të cilën do të votohet për Qeverinë Hoti, Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë sot mbledhje në ora 10:00.

Drejtoria për medie dhe marrëdhënie me publikun pranë Kuvendit të Kosovës ka bërë të ditur se në rend dite do të jetë kërkesa e 61 deputetëve për thirrjen e seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit.

Në mbledhjen e sotme do të vendoset data e seancës për votimin e Qeverisë Hoti.

Deputetët nënshkrues të kërkesës për thirrjen e seancës duan që ajo të mbahet nesër në ora 11:00.

Comments