Mos e leni pa i marrë këto app në iPhone (FOTO)

348

Mos e leni pa i marrë këto app në iPhone (FOTO)

 

Të gjithë duan t’i gjejnë programet e celularit të tyre falas, por ndonjëherë ato më të mirët kushtojnë shumë. Programuesit kanë ofruar vetëm për pak kohë 6 nga këto aplikacione, të cilat mund t’i shkarkoni falas që tani.

Faceover — Bëjini shokët tuaj të qeshin me këtë aplikacion që lejon ndryshimin e fytyrave në foto të ndryshme.

IQ365 — Aplikacioni që teston dhe ju ndihmon të zhivlloni aftësitë tuaja të memories.

 

Dare night — Ofron mënyra për të qënë më kreativë në lojën Truth or Dare.

 

Where in the world — Mësoni më shumë rreth qyteteve dhe botës ndërkohë që stërvisni mendjen në këtë aplikacion.

 

Translator — Përkthen tekstin dhe zërin tuaj në një shumllojshmëri gjuhësh të huaja.

 Net Master — i quajtur ndryshe si zgjidhësi i problemeve të telefonit, analizon dhe diagnostikon problemet e pajisjes suaj.

Comments