12 raste të reja me korona virus në Tetovë dje dhe sot, ja nga cilat vendbanime janë

905

Më 24dhe25.05.2020 në Tetovë dhe komunat përreth jane regjistruar 12 raste te reja me COVID19, me çka numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve mbetet 176, njofton portali Shqipmedia.

12 rastet pozitive dje dhe sot:

1 Poroj
2 Xhepçisht
2 Bërvenic
4 Sllatine
1 Përshevcë
1 Jegunovc ( konkretisht në Siriqinë )
1 Tetovë

Sipas komunave ky numër është si vijon:
-Komuna e Tetovës 84 (6 kanë ndërruar jetë)
-Komuna e Bogovinës 47 (6 kanë ndërruar jetë)
-Komuna e Tearcës 18
-Komuna e Bërvenicës 15 (1 ka ndërruar jetë)
-Komuna e Jegunovcës 5
-dhe Komuna Zhelinës 7 të infektuar (3 persona kanë ndërruar jetë)

Comments