130 persona të arrestuar për shkelje të orës policore

292

Gjatë 24 orëve të kaluara, 249 personave u janë dhënë vendime për izolim, dhe 132 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolimi. Punonjësit e policisë kryen inspektime të personat në izolim dhe vetizolim, dhe u konkludua se dy persona nuk e respektuan masën për izolim.

Sa i përket masës për mos mbrojtje personale, përdormi i maskës, janë regjistruar 386 kundërvajtje. Po ashtu, në lidhje me ndalimin e lëvizjes gjatë 24 orëve të kaluara, është regjistruar se në nivel vendi 154 persona nuk e respektuan ndalimin e lëvizjes, ku 130 persona janë arrestuar dhe për pjesën tjetër u morën të dhënat dhe do të procedohet me masat e duhura.

Comments