Policia në Shqipëri është vënë në kërkim të 45 vjeçarit A.Xh nga Fieri.

Kjo për shkak se një vajzë 14 vjeçe ka denoncuar babanë për ngacmim seksual.

Ndërkohë policia ka shpallur në kërkim të dyshimtin për dhunë në familje dhe vepra të turpshme.