144 persona të lënduar në vërshimet e ditës së shtunë ku 40 prej tyre janë ende në mjekim në spitalin e qytetit

152

Nga 144 persona të lënduar në vërshimet e ditës së shtunë ku 40 persona janë ende në mjekim në Spitalin e Qytetit kurse 3 prej tyre janë operuar.

Sipas drejtoreshës së spitalit të qytetit të gjithë personat janë jashtë  rrezikut për jetën dhe po marrin mjekimin e duhur. Personat e lënduar janë në Spitalin e Qytetit dhe Spitalin Ushtarak.

Comments