Rezultatet e fundit nga Drenasi, numërohet edhe një qendër votimi

203

Moebel THEMA

Në Drenas ka mbetur vetëm edhe një vendvotim pa u numëruar, ose saktësisht edhe 67 vota.

Rezultati përfundimtar, që do të ketë balotazh mes PDK-së me Ramiz Lladrovcin dhe Nismës me Isa Xhemajlajn, nuk ka ndryshuar, transmeton Koha.net.

PDK ka 9.163 vota ose 45,57%; Nisma për Kosovë ka 5.293 ose 26.32%; Xhavit Drenori ka 2.519 vota ose 12.53%, Elmi Thaçi i AKR-së me 1.527 vota ose 7.59%, Bedri Nika i LDK-së me 1.048 vota ose 5.21% e Vehbi Berisha i Fjalës me 526 vota ose 2.62%.

Comments