20 kandidatët e BDI-së në zonën e 6-të zgjedhore (FOTO)

105
20 kandidatët e BDI-së në zonën e 6-të zgjedhore (FOTO)

Moebel THEMA

Janë këta 20 kandidatët e BDI-së që do të garojnë për deputet në zonën gjashtë, zonë e cila nxjerrë më shumë deputetë shqiptarë.

Listës si që dihet i prijnë lideri i BDI-së Ali Ahmeti, i pasuar nga Talat Xhaferi, pastaj Shpresa Hadri, Branko Manojllovski, Xhevat Ademi, Mirsada Emini- Asani, Merita Mustafai dhe tjerë.

Në zonën gjashtë në zgjedhjet e kaluara BDI e Ahmetit ka marrë 9 deputetë.

14996427_10154333297518171_1732462779_n-1

Comments