24 raste të reja me koronavirus në Shkup, numri më i madh në Saraj

599

Në Shkup gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 24 raste pozitive me Kovid-19. Numri më i madh i tyre është në Saraj (7), Butel (4), në Haraçinë dhe Çair ka nga 3 raste, Studeniçan dhe Shuto Orizarë nga 2 raste, ndërsa në Gazi Babë, Kisella Vodë dhe Kraposh nga një rast.

Comments