Hapet “e pame” para Kuvendit

332

Një karrige, një peshqir, lule dhe një letër – simbolika që tregon traditën e vizitave me rastin e vdekjeve është parë edhe para Kuvendit të Kosovës.

Kjo “e pame” është bërë për të gjitha dekretet antikushtetuese që janë bërë nga vitet 2010 për qëllime të liga politike.

Comments