31 raste të reja me covid-19 gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri, harta e shpërndarjes

262

Edhe sot në Shqipëri raportohen raste të shumta të personave të prekur me covid19.

Sipas mediave nga 300 testime të kryera në 24 orët e fundit 31 raste janë konfirmuar pozitiv me covid-19 në vend.

Nga të cilat: 8 në Tiranë, 5 Vlora, 5 Shkodra, 1 Lushnja, 2 Durrës, 2 Krujë, 6 Pukë dhe 2 Elbsanan.

Comments