5 mijë euro për uniformat e shoferëve të Arsim Bajramit

353

arsimbajrami

Shoferët të cilët bartin ministrin e Arsimit, Arsim Bajrami do të pajisen me uniforma të reja.

Krejt kjo pas tenderit që kjo ministri ka shpallur për blerjen e uniformave për shoferë të MASHT-it, shkruan Gazeta Fjala.

4 mijë e 845 euro pritet t’i kushtojnë MASHT-it uniformat e reja.

Kompania “Dion 3” do ta bëjë furnizimin e tyre. Kontrata është dhënë me datë 1 gusht, si dhe pritet të nënshkruhet me datë 15 të këtij muaji.

Comments