7 mrekullitë madhështore të botës për të cilat nuk keni dëgjuar (FOTO)

271

161105-p02hbs6n-1000-70bdbdca79-1474271515

Të gjithë dimë në lidhje me atraksionet e famshme të Koloseumit, Murit të Madh të Kinës, apo Taj Mahal.

Por, ka ndërtesa të tjera të mëdha të lashta për të cilat ndoshta kurrë nuk keni dëgjuar, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë ju sjellim disa nga monumentet arkitekturore të botës më pak të njohura:

RUMANI

160455-ghdhjhj-1000-4bbc76de15-1474271515

PAKISTAN

160555-Derawar-Fort-in-Bahawalpur-Pakistan-Samis-Photography-1000-4bbc76de15-1474271515

BOSNJA DHE HERCEGOVINA

160605-bosna_nostalgija_mostar-1000-fb80fe848b-1474271515

INDI

160855-p02hdkt2-1000-d64dbb2e5e-1474271515

IRAN

160955-Sheikh_Lotfallah_Esfahan-1000-6330c4be75-1474271515

INDI

161055-p02hbss2-1000-bbde9211a7-1474271515

MALI

161105-p02hbs6n-1000-70bdbdca79-1474271515

 

Comments