A do të dëshmojë Enver Sekiraça për krimet e UÇK-së? (VIDEO)

132

Moebel THEMA

Në dokumentarin ekskluziv “Fytyra e frikshme e Prishtinës”, të emisionit Zona Express, janë transmetuar pamje të pa-transmetuara kurrë më parë dhe rrëfime të padëgjuara asnjëherë rreth një prej njerëzve më kontrovers të Kosovës së pasluftës, Enver Sekiraçës.
UÇK e kishte mbajtur atë në një kamp në Llap.

Si mundet ai sot t’i fus në burg njerëzit e UÇK’së?

Klikoni në videon e mëposhtme.

https://

Comments