Abdixhiku thumb Qeverisë Kurti: Kosova mundet më mirë dhe do të bëhet më mirë

139

Kryetari i LDK’së, Lumir Abdixhiku, nga Germia e ka thumbuar Qeverinë e drejtuar nga kryeministri Albin Kurti.
Ai ka thënë se Kosova sot ka nevojë për projekte konkrete, ekipe punëtore, njerëz profesionistë e ide që fjalët e ofendimet si kanë mjet të vetëm ekzistence.

“Kosova mundet më mirë dhe do të bëhet më mirë! “, ka deklaruar kreu i LDK-së.

Comments